Let og billig mad

Let og billig mad

Opskrifter til let og billig mad

Kom gerne med jeres egne opskrifter!!

Sønderjysk karrykålgryde

Lette opskrifterPosted by Tina H Thu, February 17, 2011 19:44:53

Sønderjysk karrykålgryde


Et helt hvidkålshoved
½ kg hakket svinekød (eller oksekød)
stegeolie
Karry ca 4 spiseskefulde
Salt og peber.


Karry og kød brunes af. Evt kan man tage kødet op her så det ikke bliver helt udkogt.

Hvidkålen hakkes meget fint - á la groft løg. Der tændes under en stor 6-8 l gryde - kålen hældes i og der røres godt rundt. Kålen fyldes i ad flere gange således at al kålen er fuldstændigt gennemkogt (normalt kan det ikke være i gryden på en gang når det ikke er kogt). Man skal lægge låg på når der ikke røres.

Hele processen tager 2-3 timer at lave - så start i god tid!! :D


Opskriften er egentligt fra Ian - så det er ham der skal have ros!!!