Super Burger
Lette opskrifterPosted by Tina H Wed, February 21, 2018 17:43:53Nemme velsmagende burgere
½ kg ca 10% hakket kød (kan være gris eller okse eller hvad man nu har adgang til)
8-10 krydderboller - gerne grovkerne
2-3 rødløg
100-200 g cornichoner bedst med den sødlige type
Frisk Dijon sennep (nyåbnet glas)
Ketchup (gerne Heinz' men i hvert fald en som er lavet med tomater)
Mayonaise
Salt og peber
Kødet deles op i 8-10 boller (afhængigt af størrelse og antal af krydderboller), krydres med salt og peber. Afhængigt af kødkvaliteten kan de steges medium eller igennem. Eller efter hvad man nu synes bedst om :)
Krydderboller flækkes og ristes enten i ovn eller på/i rister
Rødløg pilles og skæres i 1 mm skiver og lægges i en skål
Cornichoner flækkes eller skives og lægges i en skål
Det som gør denne burger til noget særligt er opbygningens rækkefølge:
På en bund-bolle smøres et pænt lag Dijon sennep og herpå lægges et lag løg.
Bøffen lægges på og herpå kommes ketchup i passende mængde
Nu lægges skiver/stykker af cornichoner på
En smule mayo kommes på over-bollen og det hele samles
Nogle vil nok blive forskrækkede over Dijon sennep men bare rolig den går i symbiose med løgene og smager ikke stærkt igennem. Selv mindre børn kan spise denne burger
- Comments(0)//opskriftblog.hollner.dk/#post14